Wandspiegels

Wandspiegels

spiegel Sean

(06) Dit is de wandspiegel "Sean" met een houten omlijsting bekleed met geitenleer. Iedere spiegel is uniek, dus kan verschillen in kleur met deze afgebeeld op de foto. De afmeting is 150 x 80 cm

naar de website

Set Wilson

(06) set van 3 stuks spiegels "Wilson" uit de collectie van LaForma. Gemaakt van metaal en glas. De 3 spiegels hebben ieder een andere afmeting zodat een speciaal effect ontstaat

naar de website

Sprocket Spiegel

(1506)Een bijzonder aparte en opvallende wandspiegel van het Duitse woonmerk Kare-Design.Het is een ronde model spiegel van bijna een meter in doorsnede.De prachtige sierrand is zelf ook van spiegelglas.

naar de website

Vianna Muurspiegel

(1506)Dit is ook weer een mooie muurspiegel van LaForma. Het is een kleine ronde spiegel waarbij deze keer de nadruk gelegd is op de sierrand.deze rand is extra breed gemaakt en heeft een mooi en heel decoratief uiterlijk.Is dit toch niet de muurspiegel die U zoekt kijk dan eens in de grote woonwebwinkel van Robin-Design waar U honderden muurspiegels en andere spiegels kunt bekijken en online bestellen.

naar de website

Spiegel Omeer

(06) Spiegel "Omeer" in standaard vorm gemaakt van hout in een mooie lichte naturelkleur . De hoogte is 182 cm breedte 57 cm. Het merk is J-Line

naar de website

Aomo Spiegel

(1506)Deze rechthoek wandspiegel is van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma. De mooie stijlvolle spiegel is voorzien van een prachtige 3D sierrand die zelf ook uit spiegelglas bestaat.

naar de website

Spiegel 120 CM

(1506)Deze prachtige ronde moderne muurspiegel is maar liefst 120 centimeter in doorsnede.De spiegel heeft het uiterlijk van ontelbare waterdruppels die met elkaar zijn verbonden.

naar de website

Spiegel Savoy

(06) Dit is de moderne wandspiegel "Savoy" van het Spaanse merk LaForma. Een wirwar van vierkantjes is verschillende maten geven deze spiegel wel een heel bijzonder effect. De afmeting is ook niet gering maar liefst 140 cm x 85 cm

naar de website

Spiegel force

(06) Wandspiegel "Force" met een doorsnee van 38 cm. Gemaakt van metaal met als speciaal detail het stevige touw waarmee u de spiegel kunt ophangen.

naar de website

Spiegel Ellipse

(06) Wandspiegel "Ellipse" in rond model met een doorsnee van 80 cm. De omlijsting bestaat uit een moziek van gerecycled e houten blokjes. Deze spiegel komt uit de collectie van LaForma

naar de website

Spiegel Hailey

(06) Prachtige passpiegel "Hailey" met een rand van geborsteld Roestvrij staal. De spiegel heeft 2 ophangpunten en kan alleen verticaal worden opgehangen. De afmeting van deze wandspiegel is 150 x 50 cm

naar de website

Goudkleurige Spiegel

(106)Deze zeer mooie spiegel van het merk Jack & Alice valt direct op door zijn goudkleurige lijst.Een lijst in deze kleur komt niet zoveel voor maar heeft wel een bepaalde stijl.

naar de website

Module Spiegel

(1506)Deze hele bijzondere spiegel is ook van het merk Kare-Design. Het is een Duits woonmerk wat vooral opvalt door zijn aparte meubels en woonaccessoires.Deze grote spiegel is voorzien van een opvallend dikke sierrand van maar liefst 14 centimeter.De rand heeft hierdoor een extra opvallend 3D uiterlijk.

naar de website

Malibu Spiegel

(1506)Een mooie rechthoek wandspiegel met een gekleurde houten rand.Deze spiegel is onderdeel van de meubelserie Malibu. Combineer deze wandspiegel dan ook met de meubels uit dezelfde serie voor een mooi resultaat in uw interieur.

naar de website

Waterdrops Spiegel

(1506)Hier ziet U een erg leuke en vooral decoratieve wandspiegel.Het is een rechthoek model en bestaat uit een groot aantal kleinere spiegeltjes in de vorm van waterdruppels.

naar de website

Spiegel Reflection

(06) Dit is de wandspiegel "Reflection" uit de collectie van het merk BePureHome. Gemaakt van metaal en antiek gemaakt in de kleur zwart. deze spiegel heeft een smal rekje voor wat kleine spulletjes op te plaatsen. Afmeting hoogte 52 cm breedte 85 cm en een diepte van 18 cm. Past perfect in een landelijke woonstijl.

naar de website

Spiegel Even

(06) Dit is de stoere wandspiegel "Even" met een afmeting van 49x49 cm. Gemaakt van hout met teksten van straten, wijken en plaatsen in Amerika.

naar de website

Spiegel Circles

(06) Lifestyle spiegel "Circles L" Gemaakt van metalen cirkels die aan elkaar gelast zijn. Totaal aantal cirkels is 24. Het metaal is in een lichte koper kleur

naar de website

Teakhouten Wandspiegel

(106)Een bijzonder mooie en unieke vierkante wandspiegel met een brede teakhouten rand.De sierrand is opgebouwd uit een aantal verschillende blokjes wat dit exemplaar zo bijzonder maakt.

naar de website

Bloem

(1506)Een perfect geslepen spiegel voor aan de wand in de vorm van een bloem.Deze spiegel is in doorsnede tachtig centimeter en van het Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Spiegel Clifton

(06) Wandspiegel "Clifton" is een set van 3 stuks in verschillende afmetingen. Gemaakt van metaal uitgevoerd in een prachtige koperkleur.

naar de website

Rotan

(1506)Dit is wandspiegel Heike van het woonmerk LaForma.Het is een kleine ronde spiegel met een brede rotan sierrand ter decoratie.De kleur van het rotan is wit.

naar de website

Spiegel Wenda

(06) Dit is de spiegel "Wenda" afkomstig uit de collectie van LaForma. De omlijsting is gemaakt van een wirwar aan cirkeltjes op metalen staafjes. De cirkeltjes hebben verschillende afmetingen. De spiegel heeft een doorsnede van 8o cm en een diepte van 8 cm

naar de website

Spiegel Kindra

(06) Dit is de spiegel "Kindra" met een rand van gepoedercoat staal in de kleur zwart. aan de achterzijde heeft de spiegel 2 ophangpunten. De wandspiegel heeft maar liefst een hoogte van 220 cm en een breedte van 80 cm.

naar de website

Spiegel Miriam

(06) Spiegel "Miriam" komt uit de collectie van LifestyleFurn en heeft een rand van geborsteld roestvrij staal. U kunt er voor kiezen om de spiegel horizontaal of verticaal te hangen. De afmeting is 100 x 40 cm

naar de website

wandspiegel Effect

(06) Dit is de wandspiegel "Effect" uit de collectie van het Spaanse merk Laforma. De spiegel heeft een doorsnee van 35 cm. De omlijsting is gemaakt van een wirwar van houten takjes.

naar de website

Twig Spiegel

(1506)Het mooie aan deze wandspiegel is natuurlijk de houten rand.Deze rand bestaat uit kleine stukjes ronde takjes.De rand is met de hand ingelegd.

naar de website

Spiegel Teakhout

(106)Hier ziet U een grote robuuste wandspiegel met een brede dikke rand van teakhout.Het is een spiegel met een mooie natuurlijk uitstraling.

naar de website

Ydoc Spiegel

(1506)Een mooie vierkante muurdecoratie met in het midden een kleine ronde spiegel.Deze hippe muurdecoratie is van het Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Kleine By-Boo spiegel

(1506)Deze kleine ronde houten wandspiegel hangt aan een lederen band aan de muur.De spiegel is van het oer Nederlandse woonmerk By-Boo.

naar de website

Vianna spiegels

(1506)Dit is echt een hele aparte wandspiegel van het merk LaForma.Het betreft een kleine ronde spiegel met een grote prachtige sierrand vervaardigd uit koper.

naar de website